Procesmanager.net

ProcesmanagerHet opvolgen van termijnen en het bewaken van processen is cruciaal in het verlenen van een goede dienstverlening aan de burgers. Daarom ontwikkelde Remmicom de toepassing Procesmanager.net. Via Procesmanager.net krijg je een duidelijk overzicht van de lopende processen binnen uw organisatie: hoeveel stedenbouwkundige aanvragen staan nog open? Welke vergunningen wachten op een advies? Worden de wettelijke termijnen gerespecteerd?

Overzicht op de lopende processen

Via het dashboard krijgt de gebruiker een duidelijk overzicht van de lopende processen. Elk proces wordt opgedeeld in taken en stappen. Telkens wanneer er een actie wordt gedaan op een dossier gaat het proces een stap verder. Via duidelijke signaleringen ziet de gebruiker in één oogopslag de toestand van de lopende dossiers en kan hij actie ondernemen wanneer een proces overtijd dreigt te gaan.

De verschillende stappen van een proces worden ingesteld in een sjabloon op maat van uw organisatie. Zo sluit de toepassing Procesmanager.net perfect aan bij uw organisatie. Via e-mail alerts kan er ingesteld worden wie op de hoogte wordt gebracht wanneer de ingestelde of wettelijke termijnen dreigen overschreden te worden.

Via een uitgebreide rapporteringsmodule kunnen overzichtsrapporten en info grafieken gegeneerd worden die kunnen voorgelegd worden als management rapportage of beleidsinformatie.

Geïntegreerd

Procesmanager.net is volledig geïntegreerd met Ruimtelijke Ordening & Leefmilieu.net. Ruimtelijke Ordening en/of Leefmilieu dossiers starten processen in Procesmanager.net. Vanuit de toepassing Ruimtelijke Ordening & Leefmilieu.net kan u het proces per dossier of een overzicht van al de processen opvolgen, taken delegeren en/of afsluiten, processen afsluiten …

Interesse?

Interesse in Procesmanager.net? Contacteer ons ...

Download de productfiche van Procesmanager.net