Remmicom en Cipal Schaubroeck gaan samenwerken

Beste klant,

Remmicom en Cipal Schaubroeck gaan samenwerken

Vandaag maken we bekend dat Remmicom en Cipal Schaubroeck gaan samenwerken. We willen u daar als eerste van op de hoogte brengen. 

We hebben via deze samenwerking de ambitie om u nog beter bij te staan in de digitale transformatie. Daarom bouwen we beiden een gespecialiseerde productontwikkeling uit. De samenwerking bestaat erin dat we de krachten bundelen voor de ontwikkeling van de producten financiën, burgerzaken en omgeving. Ontwerpen, testen, ontwikkelen en uitrollen gebeurt voortaan samen. Remmicom zal zich specialiseren in burger en omgeving, terwijl Cipal Schaubroeck de specialisatie in financiën zal uitbouwen. 

Het voordeel voor u is dat we meer slagkracht krijgen om nieuwe software sneller te ontwikkelen en nog gebruiksvriendelijker te maken. Het partnership biedt u de zekerheid dat uw software nauwkeurig wordt afgestemd op de snel evoluerende wetgeving en technologie.

Bovendien activeren we een open koppelingsstrategie over alle domeinen heen. Daardoor kunnen lokale besturen genieten van een soepele integratie tussen de toepassingen van Remmicom en Cipal Schaubroeck. 

Belangrijk voor u: de dienstverlening blijft bij de twee partners afzonderlijk verlopen. U blijft dus in contact met onze vertrouwde medewerkers. Bovendien zal Remmicom ook opereren vanuit Nazareth om de klanten in Oost- en West-Vlaanderen van dichterbij service te verlenen.

Hebt u vragen over de samenwerking of wenst u een overleg? Neem dan zeker contact op. 

Ik dank u uit naam van iedereen bij Remmicom voor het vertrouwen in ons bedrijf.

Met vriendelijke groeten,

Carl Michiels, afgevaardigd bestuurder Remmicom

Vragen? 
Peter Dewever
Manager Klantenrelaties
0497 52 43 15
15/03/2019