Work in progress: applicatie digitale goedkeuringsflow bestelbonnen

Wie mag een bestelbon goedkeuren? Bij wie zit een bepaalde bestelbon? Welke bestelbonnen zijn al goedgekeurd? Om die vragen onmiddellijk te beantwoorden ontwikkelt Remmicom een nieuwe applicatie voor de digitale goedkeuringsflow van bestelbonnen.

Wat hebben onze klanten nodig? Die vraag stond centraal toen Remmicom peilde naar de wensen voor een applicatie om de digitale goedkeuringsflow van bestelbonnen te beheren. We kregen gedetailleerde antwoorden en proberen daar bij de ontwikkeling stuk voor stuk rekening mee te houden. 

De goedkeuringsflow van bestelbonnen kan sterk verschillen. Daarom houdt de applicatie rekening met veel variabelen: als er een bestelbon gemaakt wordt, moeten bepaalde mensen voor bepaalde bedragen, bepaalde handelingen kunnen uitvoeren. Het ultieme doel is dat bij de aanmaak van een bestelbon alles automatisch in de juiste flow en bij de juiste mensen terechtkomt. Daarnaast moet het mogelijk zijn tijdens de flow te bepalen wat er nog mag gebeuren tot een bepaalde bestelbon is goedgekeurd. 

De applicatie voor de digitale goedkeuringsflow van bestelbonnen wordt een extra module onder M-Fact. Zo wordt het ook mogelijk om in M-Fact te bepalen dat een bestelbon niet aan een factuur gelinkt mag worden totdat hij goedgekeurd is. De module zal trouwens ook op zich bruikbaar zijn zonder M-Fact. 

Ondertussen zijn onze ontwikkelaars volop aan de slag. Tegen begin 2019 is de applicatie gebruiksklaar

16/08/2018