Partners

Om een kwalitatieve dienstverlening te kunnen bieden werkt Remmicom samen met verschillende partners. Elk van deze partners zijn specialist in hun domein. Met verschillende van onderstaande partners hebben we al een jarenlange relatie of zijn we officiële verdeler van hun producten.

Michiels

Michiels

Michiels NV, ons moederbedrijf, is sinds 1983 uitgegroeid tot de belangrijkste Canon Office dealer van België. Zij bieden u de juiste oplossingen voor hardware (print-, scan- ) en software (Document Management Systemen, Workflow, Archivering ...).

Dankzij een jarenlange relatie met hun klanten beschikt Michiels over de beste referenties in de meeste branches, steeds steunend op service en vertrouwen.
Wil u graag kennismaken met het aanbod van Michiels? Neem een kijkje op hun website:

www.michiels-office.be

Microsoft Gold

Microsoft Gold Partner

Remmicom is door Microsoft erkend als onafhankelijk software bouwer voor de verschillende .NET toepassingen.  Als Microsoft Partner kunnen wij rekenen op de ondersteuning van Microsoft voor de ontwikkeling van onze toepassingen en hebben wij toegang tot de laatste technologieën en evoluties op de markt.

www.microsoft.be

Fujitsu

Fujitsu

Remmicom is officiële verdeler van Fujitsu hardware en infrastructuur oplossingen.

www.fujitsu.com

Vasco

Vaso

Vasco Data Security ontwikkelt en ontwerpt sinds 1996 de aXsGuard (lees: access guard). Dit systeem is een alles-in-één oplossing voor internet communicatie, beveiliging, controle en audit.
Als erkend dealer stelt remmicom voor u een aXsGuard samen, en dit volledig op maat naar gelang uw behoeften en wensen. De aXsGuard is namelijk modulair, en dit zowel op het niveau van hardware als van software.

www.vasco.com

CCV

CCV

Remmicom is partner van CCV, de specialist in betaalterminals.  Remmicom commercialiseert de CCV - POS (Point Of Sale) terminal en zorgt voor de integratie met onze kassa toepassing.

www.ccv.eu

Cisco

Cisco

Remmicom is officiële verdeler van Cisco netwerk apparatuur.

www.cisco.com

 

Techdata

Techdata

Tech Data, gevestigd in Ternat, is momenteel de grootste Belgische ICT distributeur / voorraadhouder.

www.techdata.be

Deloitte

Deloitte

Deloitte is de referentie in consultancy voor openbare besturen.  Niet alleen kennis, ook financiële simulatietoepassingen zoals DelOptiGem vinden via Remmicom hun weg naar de klant.

www.deloitte.com

Geo it

Geo-IT   

Het GIS team van Geo-IT is gespecialiseerd in het leveren van intranet/internet GIS software voor steden en gemeenten, intercommunales en hogere overheden.  De integratie met de Remmicom toepassingen zoals Ruimtelijke Ordening & Leefmilieu.net en Begraafplaatsen.net levert een sterke meerwaarde op voor de gebruiker.

www.geoit.be

Orbit gis

Orbit

Orbit levert GIS-oplossingen voor o.a. steden en gemeenten. Deze oplossingen zijn geïntegreerd met de Remmicom toepassingen Ruimtelijke Ordening & Leefmilieu.net en Begraafplaatsen.net waardoor de eindgebruikers vlot met beide toepassingen kunnen werken.

www.orbitgis.com