Remmicom Telesupport

Heeft u een probleem met een Remmicom toepassing?
Onze helpdeskmedewerkers kunnen u makkelijk verder helpen door uw PC even over te nemen.

Volg onderstaande stappen om Remmicom Telesupport te starten.
Werkt u met MAC (Apple)? Klik hier om de MAC-versie van Telesupport te starten.

Stap 1 - Start Remmicom Telesupport

Klik op de knop hieronder om de Remmicom Telesupport te starten en volg de volgende stappen.

Start Remmicom Telesupport

of klik op deze link om de Remmicom Telesupport te starten.

Stap 2 - Klik op "Uitvoeren"

Het programma TeamviewerQS.exe zal worden gedownload. Klik op "Uitvoeren" om het programma te starten.

telesupport stap2

Stap 3 - Geef het ticketnummer door aan de Remmicom helpdeskmedewerker

Geef het ticketnummer ("Uw ID") door aan de helpdeskmedewerker die u aan de lijn heeft.

telesupport stap3